lördag 21 juni 2014

På det igen.

Det blev en runda även i tisdags morse med Lars och Branislav, men då bara fem kilometer. Till kvällen blev det intervaller med B.A.B.Y Runners Team Katrineholm. Vi var fem tjejer den här gången, plus att Lars också körde långa intervaller, samt Rasmus sprang baklänges under tiden.

Vi värmde upp med lite lugn jogg innan vi sprang åtta stycken tvåhundringar med en minut ståvila mellan. Det gick rätt snabbt och lätt, i alla fall för min del. Tjejerna kämpade på mycket bra.

Onsdag och torsdag har jag legat på latsidan, så igår morse var siktet inställt på 20 kilometer morgonjogg med Rasmus, innan midsommarfirande i skogen. Joggade bort till Åsporten och tänkte beta av åtta vändor fram och tillbaka på åsen. Sträckan är nästan exakt en kilometer enkel väg, och skog, fast mitt i stan. Skönt!


Efter fem vändor fram och tillbaka var det dags för mig att snubbla på en rot, och skrapa upp de där knäna igen, som nästan hade läkt. Jag lyckades även få ett jack i tummen på den handen som klarade sig i söndags. Då hade vi sprungit ca 12,5 km. Jag blev inte så jävla nöjd, så det var väl bara att ta sig hemåt och avbryta rundan? Två timmar skulle vi ju vara ute. När vi passerade Ica Nära på väg hemåt hade det gått en timme och tjugosex minuter - 34 minuter till klarar jag nog. Vi förlängde rundan runt Logistikcentrum och en bit i Lasstorp, så att vi fick ihop de där 20 kilometerna. Precis enligt plan.

Några skrapade knän ska inte få stoppa mig. Så det så. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar