lördag 5 juli 2014

Tid för mig själv.

Två semesterveckor avklarade och första jobbveckan är nu över. Det har varit fullt upp hela veckan och jag är helt slut. Vi har ett gäng med nyanställda kollegor på jobbet, så i måndags höll jag i utbildning med dem hela dagen. Och sedan har det fortsatt i högt tempo hela veckan.

Jag har ju varit borta från jobbet i drygt tre månader med tanke på tjänstledighet och bara två veckors jobb innan semestern, så det är en del att sätta sig in i igen. Själva arbetsuppgifterna är ju de samma, men att sätta sig in i gamla och nya ärenden tar ju lite tid, och samtidigt ha en eller två kollegor vid sidan om som ska lära sig jobbet.

Tålmodig tycker de att jag är i alla fall.

Löpning har det blivit mindre av. Träningen med B.A.B.Y Runners Team blev inställd i tisdags p.g.a. åska och regn. Sara kom in till byn från Flen i onsdags så vi sprang en runda på en dryg halvtimme och inkluderade ett antal backintervaller - kul!

Igår hade jag varit målviktig Guldmedlem hos ViktVäktarna i ÅTTA år. Det innebär alltså att jag hållit mig på samma vikt (mer eller mindre) i över åtta år. Det är fortfarande inte lätt, men ibland vågar jag släppa kontrollen och ha tillit till att kroppen sköter jobbet - hungerkänsla, mättnad, osv.

Solen skiner idag. Jag är bara trött. Vi ska till min syster snart och fira Rasmus som fyllde åtta år igår.

Allt jag behöver just nu är tid för mig själv. Reparera.
Inse att jag har frihet att välja, och att acceptera eller förändra. Livet.

Puss. Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar