lördag 27 september 2014

Jag skriver för lite...

Det kan ju lätt konstateras att jag skriver för lite, eller för sällan, i alla fall här. Det händer en hel del. Det här tappra gänget med tjejer deltog vid träning i somras på Backavallen. Vi kommer att fortsätta köra hela vintern på tisdagar i Katrineholm. The B.A.B.Y Network erbjuder gratis löpträning för tjejer en gång i veckan. Var vi håller till meddelas i vår Facebook-grupp. Det enda som krävs för deltagande är att man registrerar sig för det nyhetsbrev som sänds ut en gång per månad. Registrera sig för nyhetsbrevet gör man på http://www.thebabynetwork.se

Och snart levereras våra snygga tröjor och pannband, så vi slipper frysa i vinter.
Malin är så sjuukt snygg!


Malin Nylén är den tjej som är grundare till det fantastiska nätverket The B.A.B.Y Network och förra helgen (21/9) ordnade hon en heldag för oss initiativtagare för de olika orterna. Vi höll till på Mornington Hotell i Bromma, där vi först fick löpträna med Anna Johansson från TSM.Sedan fick vi ta del av hotellets fantastiska matkoncept med god och fräsch sallad med kyckling och lax. Grymt gott, speciellt för någon är så kräsen som jag gällande mat.

Malin redogjorde för bakgrunden till B.A.B.Y och hennes tankar framåt, efter en snabb presentationsrunda av oss ca 25 initiativtagare som var på plats. 

The Academy som utbildar bland annat personliga tränare berättade om sina utbildningar innan det var dags för en gruppbild av oss alla. Malin håller på att sätta ihop en löpcoachutbildning åt oss tillsammans med The Academy.


Sedan blev det träning med Blossom - helt galet jobbigt och roligt! 
                                      


Efter avslutat träningspass kom Elsa från Pop Fruits och lät oss provsmaka dessa "glassar". Grymt gott! Finns mango och ananas.

Tack Malin Nylén och Emma Eklund för bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar