söndag 12 oktober 2014

Dagens bak.

I fredags var jag i Ullared tillsammans med mamma och hennes kollega. Igår packade jag bilen full och körde hem alla grejer jag hade shoppat. När jag ändå hade bil passade jag på att hälsa på Sara i Marmorbyn och tog en fika. 

Idag har jag åter börjat dagen på bästa sätt. Dagens yoga-övning provade jag tidigt imorse. Jag brukar öva på de tidigare övningarna också varje dag, så jag hela tiden lägger till en övning. Och så försöker jag komma ihåg att andas. 

Efter avklarat pass med yoga bestämde jag mig för att dra ut och springa en sväng. Jag sprang så långsamt som möjligt, och efter tolv kilometer var jag hemma igen och då var klockan knappt nio. Bra start på dagen! Övervägde om jag skulle förlänga rundan med några kilometer, men beslutade mig för att vända hemåt istället. Utan frukost i magen fick tolv kilometer vara lagom. 


Ikväll slängde jag ihop en sats kolakakor, vilket kan vara något av det godaste som finns, speciellt när de är lite undergräddade och extra sega. 


Det blev även en sats med mintchokladbollar med mintströssel. Inte helt fel det heller när det smakar mycket mint. 


För mig, som försöker avhålla mig från dessa onyttigheter fick det bli bananglass gjord på fryst banan, lite mjölk och kakao samt färskriven kokos. Mycket gott! 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar