onsdag 29 oktober 2014

Face it.

Jag har de senaste dagarna vaknat runt kl. 5 och varit rätt pigg. Imorse var jag riktigt trött, och det gick segt att komma igång. Funderade på om jag skulle skjuta upp yogan till kvällen, men så blev det inte. Bara att göra. 


Jag tycker om budskapen på tepåsarna från YogiTea, bland annat dagens Face it. Det känns som jag har en del grejer i livet just nu som jag bör inse och ta tag i, men inte gör. Under november månad har jag en ny utmaning till mig själv, som jag ser fram emot mycket. 


Ikväll passade jag på att prova det nya pannbandet, och det var varmt och skönt, men jag passar verkligen inte i pannband. Men funktion går nog före utseende i det här fallet. En lugn jogg i mörkret blev det i alla fall med Rasmus ikväll. Efter inköpet av den nya reflexvästen har jag blivit bra på att använda det också. Och jag älskar mina Asics Hyperspeed 5. Jag vet en tjej som har ett par extra oanvända likadana i en låda här hemma. 


Lycka. Ta hand om varandra.
Njut av livet.

Kärlek.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar