tisdag 28 oktober 2014

Här och nu.

Jag skrev inget igår och börjar fundera på vad som hände igår. Vad tänkte jag? Vad kände jag? Gårdagen finns inte längre, varje dag börjar om på noll. Jag hade i alla fall en bra dag igår. Har något minne av att jag uppmärksammade att det var måndag och att måndagen är veckans bästa dag, för då har jag en hel vecka att fylla med nya erfarenheter. Vi hade fokus på spänst på friidrottsträningen och delade upp oss på tre stationer. Jag hade hinderbana, Christoffer hade hoppövningar och Lars och Benny körde löpspänst. Det gick väl rätt bra förutom med bytet, då de andra två grupperna bytte plats och de barn som var på min station fick vara kvar. De blev rätt trötta tror jag. 
Snart är den här fantastiska yogautmaningen över. Det har varit väldigt givande och lärorikt, och jag kommer summera den mer till helgen. Dagens övning var lite halvknepig, men allt är möjligt.


Idag fick jag hem den här snygga tröjan, en t-shirt samt ett pannband. Det hade ju varit kul om fler hade beställt, men det kanske blir fler i nästa omgång i början av nästa år. Grymt snygga i alla fall!


Och självklart hade jag på mig tröjan ikväll på träningen med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm. Ikväll var vi inbjudna att delta i löpträningen med Sköldinge IF inför Marschallstafetten på fredag. Jätteroligt och trevligt. Vi körde ett uppvärmningsvarv i spåret vid Backavallen, lite tänjning av kroppen, löpskolningsövningar, stegringslopp och sedan stafettintervaller om 800 meter. Vi gjorde mellan fyra och åtta intervaller per person. Riktigt bra jobbat! 

Kärlek. 

1 kommentar:

  1. Ibland kan man fundera på: Vad var det som hände och hur blev det så? Det är tur att man får en ny chans varje morgon. Kul att följa dig här på bloggen :)

    SvaraRadera