onsdag 8 oktober 2014

Känns bra att det går framåt.

Imorse hade jag ställt in väckningen extra tidigt ifall jag skulle få för mig att dra ut och springa också, utöver yogaövningarna. Hörde regndropparna som slog mot fönsterblecken, så lade ner extra tid på att fokusera på andningen i övningarna istället för att ge mig ut i regnet. 

Sedan 1 oktober har jag slutat dricka kaffe, vilket mest lett till fördelar. Det är väldigt gott med kaffe, men min mage mår väldigt mycket bättre utan. Och mitt psyke mår väldigt bra av att läsa de inspirerande små texterna på tepåsarna till det ekologiska YogiTea som finns i olika smaker. Favoriten just nu är Sweet Chai, som är rätt kryddstark med en blandning av anis, fänkål, lakritsrot, kardemumma, kanel, svartpeppar, ingefära och kryddnejlika. Rekommenderas!


Efter att bara ha övat på yogan i ungefär en vecka så märks det redan skillnad i smidighet och flexibilitet i kroppen. Så himla härligt, och min rygg som normalt inte fungerar bra alls är bättre än den varit på länge. Underbart! 


Eftersom inte löpningen blev av imorse, så blev det en snabb runda med Lars ikväll. Mörkt och mulet, höstrusk - på med reflexväst och bara köra. Första kilometern och sista kilometern gick på ca 5 min, de andra lite långsammare. Resultatet 26:35, vilket är sju sekunder snabbare än vad jag sprang Vårruset på i maj. Jag börjar se resultat på den tid jag lägger ner på träning - härligt! Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar