tisdag 14 oktober 2014

Träning med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm.

Det känns som morgonens övningar börjat bli någon form av rutin. Snart har halva månaden gått, och min kropp är nöjd, och även min själ.


Petras första fråga vid vägningen idag var "har du slutat äta godis?". Vågen visade nämligen 2,2 kg mindre än när jag var på ViktVäktarna för två veckor sedan. Som det ser ut nu, så försöker jag äta skapligt sund mat, och hålla mig borta från godis, chips och annat som inte gör speciellt mycket nytta för kroppen. Det går bra, och är inte direkt svårt heller.

Tisdag innebär även löpträning med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm. Vi samlades vid AVA-huset, med reflexvästar på, och joggade gemensamt bort till Gullfiberrakan. Där fortsatte vi passet med tripping, höga knän, rumpsparkar, kombinationer av dem, indianhopp, sidoförflyttningar och lite uppmjukning av höfter innan det var dags att börja springa. Eftersom vi alla är på så olika nivå sprang vi intervaller på tid från 30 sekunder och den sista på 300 sekunder - sprang åt ett håll, vilade och sprang sedan lika lång tid tillbaka. Detta gjorde att vi möttes inför varje start av en dubbelintervall, vi kunde välja tempo själva och vi peppade varandra.

Det blev ett riktigt tufft intervallpass som tog ca 60 minuter inklusive upp- och nerjogg.

Ser fram emot nästa vecka, då en av deltagarna kommer att leda passet och vi kommer att provspringa 2 km inför Marschallstafetten den 31 oktober.

Kärlek.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar