måndag 6 oktober 2014

Träningsmåndag.

Inledde måndagen med en morgonjogg på fem kilometer i lugnt tempo. Passade på att trippa lite över sprickor i asfalten längs Nyköpingsvägen. För en gångs skull sprang jag med musik i öronen, och med bälte från Ica Maxi med plats för både telefon och nycklar. Det kändes helt okej att springa med något runt midjan.

Efter avslutad jogg genomförde jag dagens yoga-övning, samt de tidigare fem såklart. Det tar sig, det är svårt, men jag känner tillit till att det kommer bli bättre.

Jag tog lite friskvårdstid och var på jobbet så sent som tjugo i nio. Det har varit en helt okej dag på jobbet idag. Lugnt i kundmottagningen för att vara måndag.

Något som var mindre lugnt var att stressa hem för att hinna äta och byta om innan kvällens friidrottsträning. Ett stycke cykeltur blev det till Duveholmshallen, för nu är det tydligen dags för inomhussäsong. Idag stod längdhopp, sprint och höjdhopp på schemat. Runt tjugo barn som ska styras upp under en och en halv timme. Nästa helg är det dags för mig att gå ledarutbildningen. Det ser jag fram emot.


Jag ser även fram emot morgondagens träning med B.A.B.Y Runners Team Katrineholm.

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar