fredag 31 oktober 2014

Uppdatering av nuläget.

I början av oktober publicerade jag det här inlägget:

Nu.
Det är dags nu. Gick hem med ångest igår, sov skitdåligt inatt och bröt ihop idag.
Jag väljer att bromsa. Jag väljer att andas, och följa magkänslan.

Kärlek.

Det har hänt mycket spännande saker under oktober månad. Jag har i kombination med min hälsomånad (utan godis, chips, kakor o dyl.) dagligen utövat ett antal yogaövningar utifrån instruktioner via Instagram. Jag har börjat leda friidrott och har under månaden varit på min första utbildning inom området, för att kunna leda barn mellan 7 och 10 år. Det var ett par ganska intensiva dagar, som påverkade mig till viss del psykiskt, på grund av situationer och känslor som slängde mig tillbaka i tiden ett antal år. Det kändes mycket bättre att gå på träningen efter den utbildningen i alla fall, även om den var väldigt grundläggande.

På jobbet har vi haft lite omflyttningar, och kontorsbyten, vilket gjort att vi flyttat en trappa upp och jag har fått en ny rumskamrat sedan två veckor tillbaka. Det känns även som att vi fått ett helt gäng med nya kollegor genom bytet av kontorsplan. Igår reflekterade jag över hur bra jag trivs, och att jag knappt en enda dag de senaste 2,5 åren haft ångest över att gå till jobbet. Det är ett gott tecken tycker jag.

Jag har sprungit en del, både själv och med andra. Det har varit roligt med tisdagspassen med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm. Vi har blivit ett gäng nu, som kommer nästan varje vecka. Det är kul att se hur människor utvecklas. I tisdags var vi inbjudna till att träna med Sköldinge IF, vilket också var väldigt inspirerande och roligt. Ikväll blir det Marschallstafetten, och vi är tre lag anmälda som springer för B.A.B.Y.

På tal om B.A.B.Y, så kommer jag i slutet av november att åka ner till Göteborg och representera B.A.B.Y. på PT-dagarna under Fitnessfestivalen. Det ska bli riktigt roligt, och jag är så glad att jag får vara en del i detta fantastiska nätverk av starka kvinnor.

Dag 30 av #backtobasicsyoga-utmaningen.
Dag 31 av #backtobasicsyoga-utmaningen.


Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar