tisdag 7 oktober 2014

Vardag.

Började dagen med den dagliga snoozen på ungefär en halvtimme innan jag gick upp och tog tag i yogaövningarna. Dagens pose kändes liiite mer överkomlig än de två tidigare, men än har jag inte gett upp. Möttes sedan av en inspirerande text på tepåsen från YogiTea, och ännu en när jag kom till jobbet.

Arbetsdagen rullade som vanligt på i en ryslig fart. Sedan hann jag bara hem och vända innan det var dags för träning med B.A.B.Y. Idag hängde det regn i luften och det kom ner lite både före och efter passet, men vi hade tur som slapp springa intervaller i regn. Idag värmde vi upp för att beta av lite löpskolning innan vi gav oss på intervallerna. Idag blev det intervaller om sextio sekunder med lika lång gåvila. Tio stycken snabba, och det går lättare och lättare för varje gång. Kul att se något nytt ansikte på nästan varje pass också.

När jag cyklade hem från Backavallen hade det börjat regna och jag reflekterade över hur skön luften är att andas när det regnar och vilken frihet det är att kunna cykla i regnet.

Kärlek.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar