fredag 24 oktober 2014

Veckans.

Försök på axelstående.
 
 
Ett välbehövligt besök hos Mahlins Salong för uppfräschning av färg och form.
 
 
Dagligt utövande av yoga innan jobbet.

 
Veckan har för övrigt varit riktigt bra. Veckan började med kontorsbyte på jobbet, så mitt arbetslag har flyttat en trappa upp, vilket är lugnt och skönt. Jag har fått en ny rumskamrat och ett nytt och fint arbetsrum. Jag fick ett oväntat besök på jobbet i början av veckan. Friidrottsträningen i måndags kväll gick superbra, och jag kände mig rätt nöjd efteråt. I tisdags var det träning med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm, och Pernilla höll i veckans pass, som innehöll lite löpskolning, fartlek, stafetter och provlöpning av sträckan vi ska springa nästa fredag - Marschallstafetten. I onsdags morse höll jag i en workshop på jobbet gällande förvaltningslagen och ärendedokumentation. Kändes bra att få positiv feedback på den. Igår tog jag mig ut och sprang 6,6 km med Rasmus som sällskap på cykel. Det var iskallt, så både två och tre lager kläder åkte på. Duktigt av mig att ta mig ut i alla fall.
 
Nu ser jag fram emot helgen.
 
Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar