lördag 4 oktober 2014

Yoga?

Yogavideor publiceras här och var på nätet. Folk som står på händer, är sjukt viga och smidiga. En av mina enstaka personliga erfarenheter av yoga är ett värdelöst och tråkigt träningspass på Friskis & Svettis som gick under namnet "Yoga". Det kändes stressat och jag ville bara att passet skulle ta slut, så jag kunde få gå därifrån. En annan erfarenhet är enstaka övningar jag genomfört på Wii Fit, men det blir liksom inte mer än så. Häromdagen dök yoga-pratet upp i arbetsrummet på jobbet, och inte långt mycket senare dök en utmaning upp på Instagram med taggen #BackToBasicsYoga, så där är vi nu. Utmaningen presenteras av ett antal yogautövare som varje dag presenterar den dagliga övningen, och sedan ska man publicera sitt eget utförande. Jag kom igång lite sent, men nu har jag klarat av de fyra första övningarna och än så länge känns det varken stressat, tråkigt eller värdelöst. Det kanske kan bli en yogautövare av mig också? Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar