fredag 7 november 2014

Återhämtning.

Imorse vaknade jag kallsvettig, med hjärtklappning och ångest av en mardröm. Jag hade i drömmen precis presenterat ett nytt arbetssätt för mina kollegor och den förändringen blev inte så väl emottagen.

Drygt en timme senare utspelade sig samma scenario i verkligheten. Inte alls lika illa som i drömmen, men till viss del.

Intressant hur livet ter sig. Ibland undrar jag varför jag gör det jag gör. Varför jag drivs av utveckling. Varför jag inte bara sitter i passagerarsätet och åker med. Varför jag utsätter mig för saker som jag egentligen skulle kunna låta bli.

Kanske är det för att jag väljer att säga ja till livet, till de möjligheter som ges och för att jag inte vill vara passiv och låta dagarna bara gå. Kanske.

Vem vet.

Nu behöver jag i alla fall en natts återhämtning inför morgondagens seedningslopp i Norrköping för Göteborgsvarvet.

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar