lördag 15 november 2014

Att skapa sitt eget.

Fredagen inleddes med ett härligt yogapass, och jag känner mig både starkare och smidigare för varje dag som går. Min kropp mår verkligen bra av det här, och mitt huvud mår bra av den dagliga rutinen. Jag vågar utmana mig själv lite till, och vågar testa gränserna lite, samtidigt som jag avbryter om någonting känns fel eller gör ont. Det är inte meningen att det ska göra ont. 


Tog hjälp av sambon för att dra mig upp i brygga, för att jag är i nuläget för klen för att ta mig upp själv, även om jag till viss del kan ta hjälp av yogablock. Med disciplin och dagligt utövande så ska det nog gå utan hjälp också. 


Ni som känner mig sedan länge vet att jag slutade dricka alkohol 2009 i samband med att jag anmälde mig till Stockholm Marathon 2010. Jag höll upp i lite mer än två år innan jag tog ett par öl eller tre vid en middag. Och varken min kropp eller mitt huvud mår bra av alkohol. Jag har druckit vid enstaka tillfällen sedan 2011, men valde att sluta igen den sjunde december förra året. Då var jag bakfull efter julfesten på jobbet, och jag kände Vad fan håller jag på med? 

Nu väljer jag för smakens skull att dricka alkoholfria öl, och ibland alkoholfritt rosé. Jag saknar inte att inte kunna träna dagen efter, och jag saknar verkligen inte att vakna med illamående, huvudvärk och ont i magen. Men frågorna kommer fortfarande... Varför dricker du inte?


Varför dricker Du? Varför slutar inte Du? 

Välj själv hur du vill leva ditt liv. Jag väljer mitt.

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar