måndag 10 november 2014

Bra start på veckan

Idag kom jag till jobbet tidigt. Jag gillar lugnet och tystnaden på morgonen innan alla kollegor dykt upp. Problemet idag var dock att nätet låg nere, så fick ju inte speciellt mycket gjort ändå. Dumt!

Sedan innehåll dagen skicka meddelanden till a-kassa, skicka kallelser, göra utbildningsbeslut, handlingsplaner och svara i telefon. Det fick bli en lunch på Riva tillsammans med en kollega.

Måndagskvällarna är alltid stressande, när jag jobbar till 16.30 och ska vara ombytt och klar i Duveholmshallen kl. 17.30. Då ska vi dessutom helst ha plockat fram allt vi tänker använda på friidrottsträningen. Idag var jag där 17.25. Benny var som tur var redan där då och hade förberett en hel del. Guld!

Tjugofyra barn var med idag, och nu börjar jag lära mig de flesta namnen och det är väl inte mer än rätt nu när jag nog varit med i snart två månader i alla fall. Oavsett hur trött och sliten jag är innan jag drar iväg till träningen så ger det så mycket att vara där den där tiden mellan 17.30 och 19.

Imorgon krockar ledar/styrelsemöte med träningen med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm. Får försöka lösa det.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar