lördag 22 november 2014

Dagens utmaning

Det blev bara två intervaller för min del. Det var en märklig känsla att dra ut och springa kl. 03, och att ha sprungit två mil innan den tidpunkt som jag normalt skulle ha gett mig ut på en morgonjogg. Andra intervallen gick okej, men jag var så himla trött. När klockan ringde för intervall tre hade jag nog redan bestämt mig för att stanna kvar i sängen, och jag blev inte mer motiverad när jag vaknade med huvudvärken från helvetet. Under gårdagen var jag inte direkt förutseende och drack vatten för att slippa huvudvärk, men å andra sidan hade jag ju inte planerat så långt i förväg att jag ens skulle delta.

Nu är Rasmus ute på sina sjätte mil för dygnet. Lars är ute och springer sitt sjätte varv på KK-joggen-slingan. Branislav och jag sprang fem varv inne på löparbanorna på Backavallen vid halv fyra-snåret imorse som en del av milrundan. Det är stört och galet.

Dagens utmaning blev istället för att springa en mil var tredje timme att hantera det här att ge upp, utan att känna mig misslyckad och kass. Det var värst imorse, men nu börjar det bli bättre. Jag är nöjd över att jag fick till två nattpass med löpning, och att gå ur det här med erfarenheten om att det inte finns några begränsningar kring när på dygnet jag kan springa.

Igår fick jag frågan om det aldrig är tråkigt omkring mig. Det kan inte jag svara på.
Livet blir vad man gör det till. All in eller inte alls.

Kärlek.


2 kommentarer:

  1. Märkte själv att planering är A och O. Du är verkligen inte misslyckad som kastade in handduken, dra dina erfarenheter och gå vidare bara :)

    SvaraRadera