lördag 1 november 2014

Daily Greatness.

För en tid sedan hamnade den här boken i mitt brevinkast, och det var delvis därför jag började med yoga. Det är väldigt svårt att utöva yoga dagligen om jag inte har någon erfarenhet av yoga över huvud taget. Så här, är vi idag. Den första dagen av ett år framöver, med åtta dagliga rutiner för att skapa ett vackert, medvetet liv. 

Is what you are doing today getting you where you want to be tomorrow? 


Idag möttes jag av en konstig (?) fråga på Twitter från en okänd människa. En okänd människa skriver till mig och frågar mig om jag kan köpa en lampa på Åhléns i Katrineholm och skicka den till honom i Skåne. Varför inte? 

Så dagens goda gärning blev att köpa en flugsvampslampa på Åhléns, besöka postombudet och skicka iväg den. Inget svårt eller krångligt. Och jag gissar på att han blir nöjd när den anländer om ett par dagar. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar