tisdag 25 november 2014

Det är svårt att inte vara glad

Med lurarna i öronen gick jag till jobbet och lyssnade på Börjar från noll med Gaby and The Guns - bra start på dagen. Varje dag är ett nytt liv, en ny dag med nya möjligheter och nya val. Idag var inte himlen sådär molntäckt och grå som den varit de senaste veckorna. Så himla härligt med blå himmel och sol. Det är svårt att inte vara glad.

Tisdagsmorgon innebär arbetslagsmöte för att se över hur vi ligger till. En av kollegorna skulle sedan iväg på ett möte med studie- och yrkesvägledare och några företagare här i stan, så jag frågade om jag fick hänga på. Mycket roligt att komma ifrån kontoret och datorn ett tag och träffa lite nytt folk. Det är svårt att inte vara glad. 

För övrigt har jag världens bästa kollegor, och oavsett mitt morgonhumör och hur illa dagen har startat, så är det svårt att inte vara glad. 

Tisdagskväll innebär träning med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm, och ikväll var jag verkligen inte motiverad eller sugen alls på att träna. Fördelen med att vara den som håller i det är att det bara är att dyka upp. Ikväll joggade vi ca 1,5 kilometer, tänjde och mjukade upp oss lite och körde lite olika löpskolningsövningar. Sedan gick vi ihop två och två för att köra backintervaller. Medan den ena i paret sprang backe, så gjorde den andre styrkeövningar (djupa knäböj, upphopp, tåhävningar, utfall). Vi delade sedan upp oss i två lag och körde lite kortare stafetter i lätt lutning. Nöjda och glada efter passet joggade vi ner ca 1,5 kilometer. Med positiv feedback, energi och motivation är det svårt att inte vara glad.


Löpning gör mig till en bättre människa. 

Kärlek. 

1 kommentar:

  1. Jag förstår precis vad du menar. De där löpträningarna är guld värda!
    ps. du har en passning till dig på min blogg
    ps2. vi ses i Gbg till helgen :)

    SvaraRadera