onsdag 12 november 2014

Det går bra nu.

Igår fick jag ihop träningen med B.A.B.Y. och styrelse/tränarmöte med friidrotten. Jag var med och styrde upp uppvärmning och lite löpskolning innan Jonna tog över och höll i lite intervaller och styrka medan jag var på mötet. Det bästa med B.A.B.Y. är att man inte behöver vara något proffs, alla kan bidra med något och det är fritt fram att hålla i delar av eller hela pass. Tanken är att vi ska lyfta varandra, för det vi gör, det gör vi ju så bra! 

Försöker ta mig upp och stå på händerna genom att vandra upp mot väggen. Det går framåt i alla fall. Den övre bilden är på ett av mina första försök den sjunde november, och den nedre bilden är från idag. Jag har tagit mig en bit uppför på ett par dagar. Känns bra!På tal om annat än yogautmaning, så har jag sedan 28 augusti varit med i löputmaning på Facebook, där jag ska genomföra 50 löppass under 100 dagar. Den sista dagen för utmaningen är den femte december. Ikväll genomförde jag löppass 47, så förhoppningsvis är jag klar med utmaningen innan den här veckan är slut. Kvällens pass blev en lugn jogg på en mil med Rasmus. För en gångs skull startade vi åt motsatt håll mot vad jag brukar springa, och klämde in Gatstubergsbacken efter drygt sju kilometer. Lagom stel i benen då. Men bra gjort! 

Puss och kärlek. 

1 kommentar: