onsdag 5 november 2014

Fem av fem.

Vissa dagar känner jag verkligen ingen lust med någonting alls. Idag var en sån dag. Efter löpningen igår fick jag jätteont i magen, och när jag vaknade imorse gjorde det fortfarande ont. Jag uteslöt kaffe i mitt liv under oktober månad, för att få ordning på magen. Jag började dricka te istället. Idag var första dagen utan både te och kaffe. Fruktansvärt mysigt att sitta på fikarasten på jobbet och dricka ett glas vatten. 

Det jag inte gjorde i yogaväg imorse fick jag göra i jeans efter jobbet. Bättre sent än aldrig. 


Och om jag inte hade haft ett löppass inplanerat med B.A.B.Y Runners Team Katrineholm, så hade jag definitivt inte tagit mig ut ikväll. Jag var både frusen och trött efter jobbet, men svårt att ångra ett träningspass som blivit av. Vi var bara tre som gav oss ut i kylan ikväll. Vi började vid AVA-huset och joggade tillsammans bort till Gatstubergbacken, där vi betade av 8-10 intervaller i backen innan vi joggade tillbaks. Det gick riktigt tungt efter gårdagens kvartsmara, men jag är nöjd att jag klämt in löpning fem dagar av fem i november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar