lördag 1 november 2014

Lördagsjogg.

Efter att ha velat fram och tillbaka om jag verkligen skulle ge mig ut idag, så blev det i alla fall en liten runda i löparskorna ikväll. Det var uppehåll och ganska fuktigt i luften - perfekt väder för löpning. Jag tänkte att det är väl bra om jag bara kommer ut, det behöver inte bli så långt, ett par kilometer eller så, bara för att känna hur benen känns efter gårdagens stafett.

Jag fick med mig Rasmus på cykel, vilket är skönt för då får jag med mig vatten om jag skulle behöva. Det blir nästan samma runda varje gång jag springer numera. Eftersom jag hade sällskap passade jag på att jogga i Djulö Allé även idag. Det var lite mörkare och mer löv, men underbart ändå. Allén har blivit en favorit när det är mörkt, men jag vet inte om jag skulle springa den om jag var ensam.

Mindre ensamma var vi på de gång- och cykelvägar i närheten av Skogskyrkogården. Folk som går fyra personer i bredd och inte flyttar på sig. Tänk om alla de vore ute och gick året runt, då kanske de vetat bättre? Då kanske de hade använt reflexer också?

Hur som, det blev en runda på tio kilometer. Nöjd och glad. Lite stela ben, men jätteskönt att komma ut. Jag ångrar aldrig ett träningspass.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar