torsdag 20 november 2014

Stockholm och Berlin

Ont om bloggande de senaste dagarna. Jag har spenderat tre dagar i Stockholm för utbildning genom jobbet. Jag tycker det är skönt att komma iväg och träffa kollegor från andra delar av landet, och även se andra delar av landet en stund. Jag har ingenting emot att vara i Stockholm. Jag gillar att det är liv och rörelse i princip dygnet runt. Dock tycker jag inte om att spendera heldagar i lokaler utan syretillförsel, vilket gör att när eftermiddagen kommer är jag både trött, yr och illamående. Då är det å andra sidan skönt att krypa ner i en skön hotellsäng.

Igår kväll var jag och en kollega på en föreläsning/workshop om självkärlek. Det var intressant att träffa nya människor, och själva föreläsningen blev mer en påminnelse till mig själv om att jag är på rätt väg än så mycket nytt.

 
Det känns som att jag står still och trampar på samma fläck, samtidigt som det nu börjar dyka upp en massa möjligheter i mitt liv. Jag är inte sen att tacka ja till nya utvecklingsmöjligheter och nya intressanta möten och tillfälligheter. Det jag önskar brukar ju faktiskt inträffa. Dock krävs det ju att jag gör aktiva val och väljer att ta mig själv närmare önskat tillstånd.
 
Idag kom det här mailet från Berlin Marathon: 
 
 
Det innebär att jag kommer att springa Berlin Marathon den 27 september nästa år. Jag lyckades få en plats utifrån det lotteri som utförs bland de personer som anmält intresse till att delta i loppet.

2015 blir ett intressant år. Jag är inte orolig för sträckan. Jag är förväntansfull inför vilken mental form jag kan komma att befinna mig i då. Nästa år väntar, som det ser ut nu, två halvmaror under april och maj. En mara i slutet av maj och nästa i slutet av september.

Var i flödet. Livet är lättare då.

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar