torsdag 13 november 2014

Ta vara på varje dag, och varje möjlighet.

Idag var nästan hela kontoret iväg på Verksamhetsdagen i Linköping. Vi var en tapper skara som bemannade kundmottagningen idag, och började dagen med grymt god smörgåstårta som Susanne hade gjort. Love it! Det blev en bra dag idag också, men hur svårt kan det vara med sådana fantastiska kollegor. Och jag är sååååå glad att Sara har börjat hos oss. Kärlek. 


Jag försöker få till min yoga varje morgon, men imorse glömde jag fylla i min Daily Greatness Yoga Journal. Så passade på att öva lite på klättrandet på väggen när jag kom hem från jobbet och reflekterade lite över dagen.

I create my day with my thoughts therefore....
I AM happy 
I AM open minded
I AM positive
Jag hade lagom bänkat mig i soffan och ätit en halv chokladkaka och en glass när Jonna skrev på Facebook och frågade om jag ville med ut och springa en sväng. Hon tänkte fem kilometer. För mig blev det tio idag också. Det regnade och blåste, men det finns väl inga dåliga kläder. Jag är mycket nöjd med mitt pannband (B.A.B.Y.) och min rosa reflexväst. Det gick fint att jogga idag. Det går lättare att ta sig ut när jag tänker på den som inte kan springa just nu, typ Benny
Ta vara på varje dag, och varje möjlighet.

Kärlek.

1 kommentar:

  1. Tack för din tanke. Snart kan vi springa tillsammans :)

    SvaraRadera