tisdag 4 november 2014

Vad jag behöver.

Efter en tung dag på jobbet igår behövde jag egentligen springa lite, men eftersom friidrottsträningen börjar redan 17.30 så är det tight att få in det. Övervägde om jag skulle cykla till träningen, men valde ändå att snöra på mig löparskorna, packa ner inneskorna och springa till Duveholmshallen. Transportlöpningsoskulden är nu tagen. Efter träningen lyckades jag ordna skjuts hem, lagom till att Rasmus skickade meddelande om att han befann sig utanför hallen och ville göra mig sällskap hemåt. Så det blev en löptur även hem efter träningen. Skönt! 


Idag har jag varit i Nyköping på resurspersonsträff genom jobbet. Riktigt seg dag, men jag hade åtminstone något att se fram emot på kvällen. Det finns en träningsgrupp som varje månad den 4:e inför KK-joggen 2015 springer rundan på 5,1 km eller kvartsmaran. Ikväll var vi ganska många och jag sprang kvartsmaran. Tanken var väl att jag skulle ta mig runt under timmen, och gjorde det med ganska god marginal. Milen under 54 minuter dessutom, vilket inte hänt på ett antal år nu. Jag är nöjd med kvällens pass. Det verkar ju lovande inför Göteborgsvarvets seedningslopp i Norrköping på lördag.


Idag fick jag även en skoleverans från Wiggle. Ett par Adidas Adizero XT4. Får se när jag kommer att provspringa dem. Nöjd än så länge i alla fall.


Puss. Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar