söndag 28 december 2014

Året som gått, och ambitioner för nästa.

På löpfronten med drygt sex veckors kontinuerlig träning inför Göteborgsvarvet och åtta veckor och en spontan plats till Stockholm Marathon...

 • B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm
 • Vår Ruset, Norrköping
 • Göteborgsvarvet 
 • Stockholm Marathon
 • Åloppet, Eskilstuna
 • KK-joggen, Katrineholm
 • Tjejmilen, Stockholm
 • Topploppet, Stockholm
 • Göteborgsvarvet Seedningslopp, Norrköping
 • Marschallstafetten, Katrineholm
 • 50 löppass på 100 dagar, höstversionen

Så jag skulle väl kunna säga att löpträningen har ju fungerat rätt bra det här året i alla fall. Mycket tack vare att jag blev initiativtagare för B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm i maj, och åtminstone sprungit en dag per vecka med den gruppen. 

Jag funderande i början av 2014 på viket gym jag skulle välja i år. Jag valde fel. Återigen fick jag bevisat för mig själv att jag inte gillar Friskis & Svettis, så det har inte blivit speciellt många pass där under det senaste halvåret (typ inga). Så, nästa år blir det tillbaks till Hälsogymet. 

I september var jag på min första friidrottsträning för barn (8-10 år), och i oktober var jag på utbildning för att bli tränare för samma målgrupp, och under 2015 tar jag och Lars över gruppen själva. 

Jag hoppade på en yogautmaning på Instagram under november månad, vilket gjorde att jag fick upp ögonen för yogan. På sistone har det blivit några enstaka övningar, men planerar att ta tag i det igen inom kort. 

Angående den sunda kosthållningen så började året bra med halvfasta, vilken tyvärr resulterade i magsår, förmodligen på grund av allt kaffe. En sund månad utan godis, chips och kakor leder till för stor viktnedgång. Lördagsgodis leder till överätande av godis på lördagen, men jämvikt på vågen. Lite godis varje dag leder till mycket godis varje dag. Det är svårt att hitta balans med kosten, men näst intill jämvikt på vågen under året, och under vissa perioder har jag varit i grym form. 

Och det alkoholfria livet fortsätter, är nu inne på år nummer två (sedan 7 december), och planerar att fortsätta på samma bana.

Så mina mål och ambitioner för 2015 är...
 • Fortsatt alkoholfritt liv.
 • Springa minst 20 minuter varje dag. 
 • Yoga varje morgon / Daily Greatness Yoga Journal
 • Träna på Hälsogymet 3-7 dagar per vecka. 
 • Utbilda mig till Cert. Kost- och Träningskonsult genom The Academy.
 • Sund kost, utan skräp (godis, chips, kakor, bullar osv.)
 • Ta hand om mig själv och andas. 
Du misslyckas inte förrän du slutar att försöka. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar