tisdag 9 december 2014

The Academy


Jag har anmält mig till utbildning Cert. Kost & träningskonsult genom The Academy och kommer att påbörja den under mars nästa år. Utbildningen består av fem delutbildningar - Teoretisk grundutbildning, Lic. Träningsinstruktör, Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare samt Hälsoinformatör - och består av 268 lärarledda timmar och 132 timmar självstudier, totalt ca 400 timmar. Så i början av maj är jag förhoppningsvis Licensierad Personlig Tränare, och sedan bygger jag på med Lic. Kostrådgivare och Hälsoinformatör senare.

Tänkt tanken ett bra tag kring utbildning inom det område som jag egentligen är bäst på. Jag har ju redan erfarenhet och mycket kunskap inom både kost och träning, från kockutbildningen i Grythyttan, under min tid inom ViktVäktarna och under mina år med folkhälsovetenskap och coachning på Högskolan i Skövde. Och senaste tillskottet av erfarenhet i form av friidrottsledare för barnen i KSK Friidrott och som initiativtagare och löptränare för B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm/The B.A.B.Y Network.

Jag ser fram emot detta och vad det kan bära med sig!

Livet är spännande.

Kärlek.

1 kommentar:

  1. Länge sedan du skrev vännen! Ser fram mot nästa gång.

    SvaraRadera