lördag 3 januari 2015

Älska Hyperspeed.

Det blev sovmorgon idag, efter övertid på jobbet igår kväll. Den andra januari sägs ju vara årets värsta dag på jobbet, på grund av alla anställningar som tar slut vid årsskiftet. Efter den femte informationen om arbetslöshetsförsäkringen var jag rätt slut i huvudet. Igår var mitt sista pass i den ordinarie kundmottagningen - känns helt okej att byta arbetslag och arbeta med etableringsuppdraget. 

Idag har det varit fantastiskt bra väder, med blå himmel och strålande sol. Att jogga drygt fem kilometer kändes mer än överkomligt med vintersolen skinande i ögonen. Eftersom det dessutom var barmark så gick det alldeles utmärkt att springa i Asics Hyperspeed. 


Det kändes som att ta på sig ett par tofflor idag. Jag gillar inte att skorna sitter varken hårt knutna eller är trånga vid tårna. Dessa är de bästa - med lös knut och lite hälglapp! 

Idag har min kära vän vågen fått flytta in i garderoben. Även om jag inte påverkas av siffrorna som visas på den, så vill jag prova att se hur jag påverkas av att inte se dem. Planerar att väga mig på VV genom mitt guldmedlemsskap en gång per månad, för att hålla lite halvkoll i alla fall. 


Det här var ju ett tag sedan, och ett par kilo sedan framför allt. 


Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar