fredag 9 januari 2015

Det är för lätt.

Det är för lätt att nätshoppa. Häromdagen klickade jag hem lite varmare löparkläder från Startfitness. Det blev två par vintertights, ett par Asics och ett par More Mile (Startfitness egna märke). Igår provsprang jag i tightsen från Asics. Eftersom jag har rätt långa ben så valde jag att beställa herrmodell på de tightsen. Dessa var ungefär 10 cm för korta, och jag kan ju tycka att vintertights borde vara långa. Tur jag beställde ett par More Mile kompressionsstrumpor också, för att slippa glipan mellan strumpa och för kort byxa. Modellen i övrigt kändes okej, med lagom hög midja, snörning i midjan, bakficka. Minus för alldeles för,tighta över vaderna. 


Beställde även en luvtröja av märket Sugoi, också den vinterfodrad. Smidigt med luva som går ner lite i pannan, så luvan inte blåser av. Fulsnyggt med hål för tofs bak i luvan. Jag har lite svårt för tröjor och toppar som är figursydda och kortare på sidorna. Men på bilden ovan ser det ju okej ut. Tröjan var lite för tight i ärmarna. Plus för långa ärmar med tumhål. 


Tightsen från More Mile provsprang jag idag, ihop med en långärmad tröja av samma märke. Tightsen var lagom långa, perfekt passform, stor bakficka, snörning i midjan. Så mycket bättre än vintertightsen från Asics, och till halva priset gentemot dem. 

Tröjan från More Mile var fantastisk! Rak herrmodell, långa ärmar med tumhål, reflexer, stor ficka i ryggen och även en rätt stor på framsidan. Varm och skön! 


Hälsade även min nya kompis iPhone 6 välkommen hem idag. 


Löppass 9 för året är nu avklarat också - skönt! 

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar