tisdag 13 januari 2015

Det finns inga ursäkter.

Tisdagar innebär träning med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm. OM jag inte hade bestämt mig för att jag ska springa minst 20 minuter varje dag, så hade jag också valt att hoppa över kvällens pass. Men så ser inte livet ut för mig just nu. 


De senaste två dagarna har jag slirat runt utan broddar. Igår kväll drog jag på dem, trots att de är sjukt osköna när de klämmer på tårna och vrider sig om man springer lite snabbare. Det är skönt att slippa tänka på att det är halt, bara fokusera på löpningen. 

Så blev det ikväll. Jag la inte en enda tanke på om det var halt (mer än för Lars som sprang med i blankslitna odubbade skor), och bara sprang, sprang och sprang. Skönt att bara springa. 

Det finns inga ursäkter. 

Är det för halt? - Ta det lugnt!
Regnar det? - Keps för att slippa vatten i ögonen!
Snöar det? - Skratta åt det! 
För varmt? För kallt? För blåsigt? 

Sista tre kilometrarna på Marathon finns många anledningar att ge upp.

Hur väljer du att tänka för att genomföra det du planerat? 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar