måndag 5 januari 2015

Hårt värre och bullbak.

Dagens löppass var ingen höjdare alls. Jag gick ut alldeles för hårt, så de första tre kilometrarna kände jag mig yr, och visste knappt var jag satte fötterna. Men det gick okej mot slutet i alla fall. Under de sista två kilometrarna hade jag kommit in i någon form av flöde i alla fall. Efter avklarat pass nummer fem för 2015 var jag åtminstone mycket nöjd.


Pass nummer två av 30 days of yoga var mycket jobbigt. Jag var slut i benen efter löpningen, och i yogapasset var det en hel del benövning. Trots detta ser jag fram emot morgondagens yogapass. Jag ser även fram emot terminsstarten för B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm och hoppas på att vi blir fler den här terminen. 


Eftermiddagen ägnades åt bullbak, och jag provade att fylla kanelbullarna med vaniljkräm. Rasmus och Lars vittnade om att de var godast hittills, och det är ju inte helt fel betyg. Själv håller jag mig borta från sötsaker, så jag fick nöja mig med bulldoften och en kopp kanelte. 

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar