fredag 2 januari 2015

Inget känns så bra...

..som den träningen som blir av. Den träningen som blir av är också den bästa träningen. När jag har bestämt mig för någonting och som jag vet att jag kan klara av, då är det lättare att bara göra. Det är även lättare att hitta de där positiva tankarna om jag väljer dem.

Igår registrerade jag all min mat i Lifesum-appen, och eftersom jag valt att följa programmet för jämvikt, så känns det som jag äter mycket mer mat nu än vad jag normalt gör. Det krävs ju att jag äter mer mat när jag nu väljer bort godis och annat skräp i och för sig. 

Idag hade jag ställt klockan på klockan sex, för att ta ett löppass innan jobbet, eftersom jag vet att det idag är årets värsta dag på jobbet, och eventuellt blir det övertid ikväll. Då är det bra att ha det avklarat redan på morgonen. När klockan ringde var jag (som vanligt) jättetrött, och jag ville somna om. På något konstigt sätt så tog jag mig i alla fall upp ur sängen, och kläder hade jag lagt fram redan igår, så det var bara att hoppa i dem och ge sig ut. 

Jag hörde hur vinden ven innan jag ens gått ut, och tittade på termometern som visade sex plusgrader - vad skönt, då har nog isen smält sedan igår! 

Och det hade den! Skönt att springa på barmark, med gruset mot skosulorna, motvind, medvind, ljuset från gatlyktorna och tröttmössan på. Idag blev det drygt 4,6 kilometer och 28 minuter. 


Efter dagens pass var det dags för yoga. Instruktioner till dagens pose - Cat pose eller Marjaryasana - hittar du här


Önskar er en fin fredag. 

Kärlek. 

1 kommentar:

  1. Vilken bra start på dagen! Bra jobbat!
    Följer du något yogaprogram för januari? Jag började igår men vet inte vilket ska jag följa. Ha en fin dag!

    SvaraRadera