måndag 12 januari 2015

Löpning, löpning, löpning...

Trots att jag vaknade och var dödstrött imorse, så påminde jag mig själv om mitt tidigare blogginlägg om att planera och genomföra. Gå upp och gör det bara! 

Igår var det halt, imorse var det ännu värre. Mindre bra val att springa utan broddar, men å andra sidan lyckades jag inte vurpa i alla fall, vilket var bra. Visste inte om det skulle finnas tid till jogg till friidrottsträningen ikväll, så lika bra att jag hade dagens löprunda avklarad redan innan jobbet. 

Dagens yoga av 30 days of yoga var ett kortare pass bestående av en variant på solhälsningen. Mycket bra start på dagen! 


Och det blev mer löpning. Med reflexväst, ryggsäck och skor med pådragna broddar blev det transportlöpning både till och från Duveholmshallen. Mycket av isen hade smält, så det blev dyblött om fötterna, men det är väl sånt som händer. 

Idag var första friidrottsträningen som jag och Lars skulle hålla i själva, sedan Benny lämnat oss! Det gick väl över förväntan med bara tretton barn. Lite osäkerhet, men det blir nog bra det här. 


På vägen hem från friidrottsträningen sprang jag förbi Hälsogymet och körde ett ryggpass med min kollega. Som jag har saknat att träna på Hälsogymet. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar