tisdag 20 januari 2015

Löpning och yoga.

Jag har sjukt svårt att komma upp ur sängen på morgonen numera. Jag är så himla trött, och jag går runt och är sorgsen, utan att egentligen veta varför. Det är någonting som fattas mig. Det känns som att jag inte räcker till just nu. 

Det är lätt att jag skjuter upp saker på framtiden, fast jag vet att det inte är till någon nytta alls. Så, yoga på morgonen, och löpning på kvällen. 

Dagens yogapass var rätt kort, med en del balansträning. Jag märker ganska stor skillnad på kroppen mellan morgon och eftermiddag/kväll. Att balansera på ett ben och göra enbensknäböj gick absolut inte imorse, däremot gick det åtminstone med ena benet på eftermiddagen. 
Ikväll har jag sprungit med B.A.B.Y. Runners Team Katrineholm. Vi ägnade oss åt löpskolning, fartlek mellan lyktstolpar, lite löpstyrka, backintervaller och upp- resp. nerjogg. Det kändes bra att få in lite kvalitet i träningen. Därmed är också dag tjugo av årets löpträning avklarad. 

Kärlek. 

2 kommentarer:

  1. Så trött och tung i sinnet blir jag ofta på vintrarna, och jag skyller på att det är dagsljuset som saknas. Den enda vintern jag inte har mått så var när jag var föräldraledig och var ute ett par timmar på dagen hela vintern. Det känns bra att skylla på ljuset, då är det liksom inte en själv det är fel på ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aaaah, ljus är vad jag behöver också!

      Radera