torsdag 8 januari 2015

Planera och genomföra.

Som jag skrev igår så planerade jag idag att inte springa på morgonen, utan bara yoga innan jobbet. Det är okej att hoppa över morgonjogg, om planeringen är det. Om jag däremot hade planerat att morgonjogga, och istället tryckt på snooze eller skyllt en inställd jogg på vädret - inte okej (i alla fall inte för mig). Det är ursäkterna som gör att disciplinen och motivationen till viss del minskar. 


Vad vill Du uppnå med den här dagen? 


Min frukost de senaste dagarna. Smoothie gjord på fryst banan, frysta hallon, havregryn och mjölk. Perfekt att skiva banan, frysa in på bakplåtspapper och sedan förvara i fryspåse. Bara att ta fram, bitarna sitter inte ihop och går att mixa till smoothie, glass (blanda med lite kakao) eller bara äta frysta som de är. Gärna när sötsuget sätter in. 

På tal om sötsug, drick vatten! 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar