onsdag 7 januari 2015

Snöjogg.

När jag går och lägger mig och är övertygad om att morgonjogg är ett väldigt bra idé, när klockan ringer klockan 05.45 är jag inte lika övertygad. Som jag skrivit tidigare så underlättar det att löparkläderna redan är framme och redo att bara hoppa . Det underlättar även med en sambo som studsar ur sängen direkt när klockan ringer, jämfört med mig som gärna klickar ett par gånger på snooze. Vanesak gissar jag på. Ibland är jag också sådär fast besluten att jag bara studsar upp ur sängen, men på sistone har det varit svårt.

Imorse var vi i alla fall utanför dörren och redo för löpning kl. 06.11. Det kändes bättre efter än innan, och det är svårt att ångra ett träningspass som blivit av. 


Ni vet väl hur viktigt det är med reflexer i vintermörkret? Jag gillar min rosa reflexväst - både snygg, varm och skön! Sambon kör med hästreflexer från Biltema på benen - syns bra och värmer! 

Morgonjoggen blev idag i lätt snöyra. Inte speciellt mycket snö som hunnit lägga sig, och det hade inte blivit plogat än, vilket gjorde att det gruset som tidigare låg på cykel- och gångvägarna tillät mig springa utan dubb - skönt! 

Innan smoothie till frukost körde jag igenom det fjärde passet i 30 days of yoga, med fokus på ryggen. Adriene inspirerar mig med sina pass. Ser fram emot resterande pass. Imorgon satsar jag på yoga innan jobbet, och löpning på eftermiddagen. 

Hur lägger du upp din träning för att få in den i din vardag?

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar