söndag 4 januari 2015

30 days of yoga!

Inledde söndagen med en välbehövlig sovmorgon. Den 4:e varje månad är det en grupp löpare som springer KK-joggen-rundan inför loppet den 4 augusti. Idag var starten klockan tio, och de valbara sträckorna var 5,1 km, 10,549 km och 21,098 km. Jag hade nätt och jämnt fått i mig min frukost vid 10, så jag valde att hoppa över den träningen och istället springa en runda själv. 

Idag blev det en runda på 25 minuter, och därmed pass nummer fyra för i år. 


Efter att jag kom in hittade jag en mycket bra yogautmaning, med dagliga videos med yoga under 30 dagar. Jag provade på den första och den kändes mer än okej. Lagom nybörjarnivå, och jag ser fram emot nästa pass. Klicka på bilden nedan för att komma till utmaningen och kör igång du också. Du kommer inte att ångra dig! 


Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar