söndag 18 januari 2015

Söndagsjogg med Sofia.

Idag blev det en lugn morgonrunda med Sofia. Tanken var tio kilometer i runt 6 min/km. Jag ville helst springa lite längre, och tänkte att 12-13 km blir väl bra, om tempot skulle vara lite lägre. När vi hade en knapp kilometer kvar till tretton tyckte Sofia att vi skulle lägga på två ynka kilometer för att komma upp i femton, och så blev det. 


Helt okej, behaglig lugn jogg i ett tempo som i nuläget borde kännas tyngre för mig än vad det gjorde idag. Vid ett par tillfällen längs vägen konstaterade jag att vi nog borde sänka tempot lite, men trots det fortsatte vi springa på. 

Jag är nöjd med både sträckan och tempot idag, och självklart mig själv. 
Lyckades stå ut med broddarna också, trots att det mestadels hade gått bra att springa utan. 

Dag arton med löpning i år då. Bra! 

Kärlek. 

1 kommentar:

  1. Bra jobbat och en fin snittfart hoppas själv att jag snart kan ge mig ut på lite längre turer.

    SvaraRadera