lördag 10 januari 2015

Tvåsiffrigt

En suddig bild från gårdagens kvällsjogg med sambon. 


Insåg idag att båda tröja, tights och naglar nu matchar. Viktigt att matcha vid löpning. Jag har även den gula nyansen på mina löparskor - perfekt! Hur viktigt är det med snygga kläder när du tränar? 


Idag nådde jag för övrigt tvåsiffrigt på antal dagar med löpning i år. Det har redan gått hela tio dagar. Det har ännu inte blivit något längre pass, men det känns bra. Det är så mycket lättare för mig att ta mig ut när det bara ska genomföras - varje dag! 

Och idag var det extra motiverande med morgonjogg med tanke på det stundande ovädret med blåst och regn/snö. Då är det bäst att passa på att springa medan det är barmark och nästintill vindstilla. Underbart! 


Mycket nöjd med yogan fortfarande. Gårdagens pass, och även det tidigare har varit rätt hårt, så dagens mycket lugna och meditativa pass kändes välbehövligt. 

Önskar er en fin helg! 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar