måndag 9 november 2015

Konstig.

Jag börjar fundera på hur jag ska vara, vad jag ska göra, hur jag bör leva osv. Personer i min omgivning som värdesätter min överkapacitet i mitt jobb, andra som uttrycker att om jag kan göra si eller så, och begränsa mig för att passa in. Jag ifrågasätter att jag ska passa in i en mall eller begränsas inom ramarna för att bli accepterad. Eller bara bita ihop. 

Jag vet inte om jag vill befinna mig i en sådan miljö längre. 

Jag behöver tänka utanför ramarna, utveckla och utvecklas, utmana och utmanas, för att känna mig stimulerad. Det verkar omöjligt. 

Jag är konstig. Puss. 

1 kommentar:

  1. Du ska vara den du är, anpassning är en del av livet i de miljöer där man ska samarbeta eller socialt umgås med andra. Det är inget måste men det blir oftast lättare och ibland behöver man lätt. Precis som att det ibland är jobbigt att anpassa så kan det bli jobbigt att inte anpassa. Valet är ditt och man kan bara göra det man tror är bäst. Men du alla duger precis som de är.

    SvaraRadera