onsdag 11 november 2015

Stanna upp.

Idag har jag träffat ännu en kontakt inom primärvården. Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller känna. Det får vara som det är helt enkelt. Jag fick i alla fall lite tips kring hur jag kan hantera livet lite grann i alla fall tills vidare.

Igår promenerade jag i två timmar med min systerdotter medan mamman fick snygga naglar. Och jag har inte ont i foten - hurra! Inte heller efter de fem minuterna jag joggade i måndags. Det går framåt med foten med andra ord. 


Jag åkte till min mamma i eftermiddag, och strax efter att jag passerat Vingåker så stod två fåglar på vägbanan. Undras om det här är ett tecken på att deg är dags att stanna upp en stund? Jag hann inte mer än tänka tanken innan det sprang ett rådjur över vägen. Jag hann då tänka att det brukar ju ofta komma fler och bromsade in lite. En sekund senare såg jag ett rådjur studsa precis framför bilen. Jag missade det nog med en halvmeter. Sjukt läskigt! 

Jag mötte upp mamma vid hennes jobb i Hallsberg, innan vi åkte vidare mot Harge. Vackra Hargebaden. 

Puss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar