fredag 6 november 2015

Uppdatering. Livet.

Det går sådär. Tillbaka på jobbet i en och en halv vecka. I måndags var jag och träffade en psykolog på Previa. Hon kändes inte som hon passade mig, eller jag henne eller hur jag nu ska säga. Hon erbjöd sex veckor stresshantering, vilket kanske inte är vad jag behöver. Jag känner mig mest bara ledsen. 

I onsdags träffade jag läkaren via Previa och hon sjukskrev mig på heltid till början av december. Depression? Mer troligt än stress. 

Försöker att leta upp en annan lämplig samtalskontakt, samtidigt som jag får höra hur mycket jag behövs på jobbet. Jag vill inte höra det, för jag funkar inte på jobbet nu. I tisdags försökte jag hjälpa till med aviseringar, men kan varken hitta information eller sortera den, som tidigare inte varit några problem alls. Det är läskigt hur hjärnan bara stänger av och inte längre fungerar. 

Frustrerande och ledsamt. 
Håll tummarna för att psykologen jag fått tag i nu, och som jag ska träffa på onsdag känns bättre. 

Stolt över att jag ens orkar byta vårdcentral och leta nya kontakter.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar