onsdag 27 januari 2016

Är du på normalnivå nu, Therese?

Att inte orka. 
Jag är trött på att inte orka. Jag är trött på att inte klara av något. 
Och blir ännu tröttare och mer ledsen av det. Jag är trött på tårarna. 

I måndags var jag förbi kontoret i Katrineholm, för att kopiera och lämna in det nya läkarintyget. Jätteroligt att träffa mina gamla kollegor, och att höra att de saknar mig och hur bra jag är på mitt jobb. Jag vet inte om eller när jag kan komma tillbaka. Jag vet inte om jag klarar av det. Min hjärna fungerar inte. Min kropp orkar inte. 

De som känner mig vet hur snabb i huvudet jag vanligtvis är. Hur snabbt jag lär mig nya saker. De vet även min ambitionsnivå, att vilja göra ett bra och rättssäkert jobb. Strukturerad. Högpresterande. Och jag gör det också. Fram tills för ett par månader sedan. 

Är du på normalnivå nu? 

Är jag? Är det normalt att inte kunna sortera sina tankar? Att läsa i ärenden, och inte kunna se sammanhangen? Att inte kunna hitta informationen som jag vanligen hittade på några sekunder? Att bryta ihop och uttrycka att jag inte orkar mer? Att jag inte funkar längre? Är jag på normalnivå då? 

I så fall vill jag inte vara på normalnivå. Jag vill aldrig vara på normalnivå. 

Frågor? 

Puss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar