onsdag 6 januari 2016

Fortsatt vila.

Det blev ingen löpning igår, och inte heller idag, trots att foten igår kväll kändes okej. Idag efter att jag gått ett varv i lägenheten känns foten inte bra. Bäst att ta det säkra före det osäkra och vila foten ännu en dag. 

Igår var jag en sväng på gymet, dock inte för att träna själv, men det kändes ändå förvånansvärt bra att vara där. Den onda foten kanske är ett tecken för att jag ska ta mig till gymet, och ta tag i det där med styrketräningen igen. Jag saknar det nog lite. 

Det är fruktansvärt frustrerande att veta vad jag bör och behöver göra, men inte ha orken till att göra det. Och veta att motivationen kommer av att göra, men att mitt psykiska tillstånd gör att jag just nu inte tar mig från tanke till handling. Det är lätt att bara fastna i soffan. 

Vem hjälper mig, nu när jag inte orkar? 

Puss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar