måndag 4 januari 2016

Skidor, och tålamod.

Jag förstår inte, men jag har i alla fall beställt längdskidor nu. Jag vet inte när de tänker levereras, eller hur det ska gå att ta sig fram på dem, men jag antar att det kommer att lösa sig. Det enda jag behöver är tid, och tålamod. Tålamod brukar vara en bristvara, i alla fall i kombination med skidåkning. Men det är väl bara att koppla på den finska sisun. 

Idag har vi varit hos Polisen och hämtat ut våra nya pass. Vi har ingen ny resa inplanerad, men det kan ju bli när som helst, så då är det ju lika bra att ha pass. 

Jag behöver löpning. Min läkare har ordinerat fysisk aktivitet, och jag har sedan en månad tillbaka sprungit varannan dag fram till i förrgår (med uppehåll runt jul pga magsjuka). Igår kunde jag knappt belasta min fot igen. Idag är det en aning bättre, så jag hoppas på att kunna springa en sväng igen imorgon. Tid, och tålamod var det. 

Jag blir så less. 

Puss. 

1 kommentar:

  1. Du är snart igång igen med löpningen och det blir vell kanon med längdåkning tills dess. Det är ju dessutom både roligt, utmanande och grisjobbigt ja tre saker i ett precis som ett berömt ägg. Kör hårt syster och njut snart väntar våren, sköna vägar och en värmande sol.

    SvaraRadera