söndag 17 januari 2016

Skidpremiär dag två.

Igår blev detta ännu en dag på Jättorp. Den här gången i sällskap av Lisa, Nisse, Arne, Helena och Lars. Eller tja, Lisa höll mig sällskap under tiden som de andra försvann. Arne försökte coacha mig så gott det gick. Liiiite svårt med rörelse när kroppen är sliten från skidpremiären och till viss del begränsad av låsningen i bröstryggen. Men det gick ändå rätt okej, trots sjukt otränad i skidmusklerna. Men det är fortfarande roligt. Det hade säkert gått snabbare att åka om jag pratade mindre och inte analyserade varje nedförsbacke innan jag vågade ta mig ner. Inga vurpor blev det i alla fall. Kan ju bero på att skidorna knappt gled igår.


Jag är mycket nöjd med dessa pjäxor från Fischer. Varma, stabila och lagom stora. 

Idag blir det löpning med Lisa. Jag hoppas på att hålla värmen lika bra som i skidspåret. 
Puss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar