måndag 13 juni 2016

Söder Runt 2016

I början av förra veckan funderade jag på att ta över en startplats till Linköping Halvmarathon, men kändes inte helt hundra att ta det loppet en ynka vecka efter Stockholm Marathon. Jag fick tips om Söder Runt, och det lät intressant. Jag kollade med Elin om hon var sugen på att springa också. Hon skulle jobba på lördagen, men skulle hinna på kvällen. Jag kände mig fortfarande osäker, men när Elin frågade om jag kunde hjälpa henne att persa, så var det ett enkelt val, och under 66 minuter borde jag ju klara. Så, jag slängde in en anmälan i torsdags kväll. Kollade in väderprognosen och det såg ut att bli runt 13 grader och mulet. Blir bra med linne o långa tights då. Jag och Rasmus åkte upp till Stockholm på lördagsmorgonen och åkte direkt ut till Hornstull för att hämta både min och Elins nummerlapp. Nummerlapparna hämtades ut i en väldigt trevlig butik, Camp Pro, som låg i anslutning till Summit Skofabriken, där After Run skulle äga rum senare under kvällen. 

Det kan hända att det blev besök både i Sickla Köpkvarter och Nacka Forum för shopping innan kvällens aktivitet. Övernattning blev i Jarlaberg. Jag kände mig hängig under dagen och inte det minsta sugen på att springa. Känslan höll i sig tills vi kom ner till startfållan och satte igång. Lugnt och fint från start, låg mellan 6:20-6:25 på de flesta kilometerna, och kom i mål på 1:13.10. Elin persade med 4,5 minuter och jag deltog i ett av de trevligaste loppen någonsin. Rasmus stod på Söder Mälarstrand och skrek sig hes med ännu en skylt. Bästa supporten! 


Efter loppet blev det pizza och pers-öl. Enda minuset på detta loppet var bristen på alkoholfri öl. Istället erbjöds Vitamin Well, så köpte med mig egen alkoholfri. I mål fick vi en rejäl medalj - tung och snygg! Hurra! På söndagsmorgonen var det dags att säga hej då till Stockholm för den här gången. 
På återseende! 

Puss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar