tisdag 7 mars 2017

300 dagar i rad.

Idag sprang jag min 300:e kalenderdag i rad. Nysnö och mycket trevligt sällskap. Det kunde inte bli så mycket bättre. 


Jag har sedan tolfte maj kommit upp i ca 2499 km, vilket ger ett snitt på 8,33 km per dag. Det är rätt galet faktiskt. 

Folkhälsomyndigheten säger att vi bör röra på oss minst 30 minuter varje dag, och gärna på medel eller hög intensitet. Det är fler som gnäller på mig som rör mig, än som gnäller på de som inte rör sig. Jag är glad om folk rör sig över huvud taget oavsett aktivitet. Kroppen är gjord för rörelse, och ingen mår bra av stillasittande och inaktivitet. 

Jag tar mig ut lättare när jag vet att jag ska springa tillsammans med någon annan. Igår kväll kom jag inte ut förrän halv tio för att jag var trött, frusen och seg. Idag var det lätt att komma ut klockan sex eftersom jag visste att jag hade fint sällskap som väntade. Att det var snöblandat regn och blåst gjorde i princip ingenting. 

Vem tränar du helst tillsammans med? 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar