onsdag 1 mars 2017

Att blogga varje dag i hundra dagar.

Från och med idag är tanken att jag ska blogga varje dag i hundra dagar. Utmaningen benämns #blogg100 och här kan du läsa mer om den.

Jag har tänkt ett bra tag att jag borde komma igång och skriva igen, och den här utmaningen bör nog passa mig. Jag gillar ju att göra saker varje dag, för då finns det ju ingen anledning till att skjuta upp det till morgondagen. 

Frågan är ju vad jag skriva om, för att det ska bli av? Möten. Människor. Livet. 

I förmiddags hade jag ett möte med en människa som jag aldrig tidigare träffat, vilket i och för sig är vanligt förekommande i mitt jobb. Den här människan gjorde min dag. En driven, energisk, positiv, glad och trevlig människa, som bara genom sin korta närvaro i mitt liv bidrog till så mycket glädje. 

Har du träffat någon människa idag som bidrog till glädje i ditt liv? 

Jag tänker ganska ofta på att vi får vad vi behöver. Att jag får det jag behöver just idag. Och att det kan vända snabbt - från glädje till ledsamhet. Ibland önskar jag att jag inte påverkades alls av människor i min omgivning, och att ensam är starkare. 

På tal om att göra saker varje dag, så är jag idag uppe i dag 294 på min runstreak (springa varje kalenderdag), och efter ett års skrivande av matdagbok, så är jag nu på dag två utan kontroll. 

Frågor på det? 

Kärlek. 

2 kommentarer: