lördag 25 mars 2017

Morgonjogg och styrka.

Inledde dagen med frukost och sedan 30 min jogg med Christa. Hon och Thommy anlände hit igår eftermiddag och kommer att stanna i två veckor. Med dem anlände även mina solglasögon. Hurra! Efter joggingturen gick vi upp till rekreationsparken och genomförde ett styrkepass med diverse övningar i grundträningszon. Jag var inte riktigt så klen som jag trodde, men helt klart inte jättestark. Mentalt mer stark än kroppsligt.

Spenderat ett antal timmar i solstolen, och plöjt igenom första boken för den här semestern, och då har vi bara varit här i knappt två dagar. När vi var här sist så kom jag nog knappt igenom två böcker på tre veckor. Skönt att läsa annat än Facebookflödet. 

Vädret är växlande, skitvarmt i solen och en aning kyligare när solen döljs av molnen. Perfekt löpväder å andra sidan. Jag älskar den här ön, och jag börjar förstå mer av spanskan för varje gång vi är här. Bra. 

Kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar